concert

“Taras Boulba es roezeg van koleire!”

Dag beste mensen,

We zetten onze biertour verder en deze maal zijn we aanbeland in Brussel. Wie aan Brussel denkt, denkt aan gueuze  maar wat jullie misschien niet weten is dat er in onze hoofdstad nog andere  brouwerijen aanwezig zijn zoals bvb. de Brasserie de la Senne. Kijk hier voor meer details.

Graag wil ik hier ook nog eens reclame maken voor onze fado-namiddag die doorgaat op zondag 26 november en start om 14 uur. Voor de mensen die houden van Portugese traditionele muziek, is dit echt een aanrader Rui Oliveira brengt dit op zijn eigenste manier: inkom 3,50 euro en er zijn nog plaatsen beschikbaar !
Kan je er niet bij zijn? Geen nood: Rui Oliveira concerteert ook op 24/11 in Brugge  en op 25/11 in de Appel van Verleiding

Het is weer voorbij, die mooie zomer.. (allez bijna)

Dag beste klanten,

Ik hoop dat jullie allen met volle teugen genoten hebt van de zomer en om deze zomer af te sluiten stel ik jullie graag nog een nieuw biertje voor nl.: een Ouwen Duiker: kijk hier voor de sappige details.
Voor we de herfst induiken en aan een drukke periode beginnen ga ik eerst nog eens kort mijnn batterijen opslaan: jullie favoriete café is eventjes dicht op vrijdag 22 september 2017.  Jammer genoeg kan ook mijn “pop-up” cafébaas niet

aanwezig zijn . We zijn wel open op zaterdag 23  en zondag 24/9/2017. en verwacht ik jullie in grote getale.

De mensen die er vorig jaar bij waren kunnen het bevestigen: de Fado-namiddag was top . Wel beste mensen,

“diene schone gast”  – Rui Oliveira – komt terug en dit op zondag 26 november, misschien nu al een datum om vast te leggen ?

Later in ‘t jaar geef ik nog een beetje meer uitleg hieromtrent maar voel je je geroepen om er bij te zijn dan

kan je al inschrijven. Voor hen die er niet kunnen bij zijn, geef ik mee dat  Rui Oliveira op zaterdag 25/11 nog een concert geeft in de “Appel van Verleiding” te Merendree.

Nog een fijn en zonnig weekend !

Mia

Toevallige ontmoetingen

Beste mensen ,

Toevallige ontmoetingen! Daar hebben jullie zeker ook al mee te maken gehad. Mij overkwam het gisteren: een klant in het café vroeg me of ik interesse had in een uniek concert van een fadozanger. En voor unieke dingen ben ik steeds te vinden!

Het is een beetje kort op de bal gespeeld, en vermits we allen veel te doen hebben is het misschien wat moeilijk, maar toch nodig ik jullie graag uit op

zondag 2 oktober 2016 om 14u30

om een uniek fadoconcert  te beleven, gegeven door de Portugese zanger Rui Oliveira, het wordt een eigenzinnige interpretatie van de traditionele Portugese fadomuziek. Inkom is gratis en aangezien de plaatsen beperkt zijn is inschrijven de boodschap!
Hebben jullie er zin in en nog een zondagske vrij, laat dan vlug iets weten op het gekende adres:
  • e-mail: miavanderhaegen < AT > gmail PUNT com
  • Telefoon: +32 473 999896

Vriendelijke groeten

Mia