toneel

Nieuwe maand, nieuw bier en nog een evenement!

Beste mensen,

De zomer loopt op z’n einde, de lange  maar gezellige avonden komen er terug aan, tijd om nog eens een monoloog van Paul Goossens mee te pikken . Hij brengt zijn succesmonoloog “Beschuldigde ga zitten !” nog eens in de Gloriëtte. Kijk hier voor data en reservering!

En, jullie kennen mij al: geen nieuwe maand zonder nieuw bier! De Limburgse “Jessenhofke Tripel” doet zijn intrede: neem vlug hier een kijkje voor dit vloeibaare kleinood uit het verre Oosten van Belgïe…
Groetjes,
Mia

Tournée Minérale en zo…

Dag beste mensen ,

We zijn alweer februari! Niet alleen een korte maand maar deze maand is ook de Tournéé Minéralemaand. Ik heb er zo zitten over nadenken en het kan toch niet zijn dat al de dapperen onder jullie die er aan mee doen, thuis alleen zitten te verkommeren nu ze een maand lang geen alcohol gaan drinken. Wetende dat het hier in de Gloriëtte toch gezellig kan zijn (nvdr: het is er altijd gezellig!) is er speciaal voor jullie vanaf volgende week Jupiler 0,0% alcohol .

Jupiler 0,0 % is een alcoholvrije pils die gemaakt wordt met dezelfde ingrediënten als het klassieke pintje maar zonder alcohol. Het is een volwaardig alternatief voor degenen die een bierervaring willen maar niet noodzakelijk met alcohol.

Februari is ook de maand van toneel op de nabije school: Vorig weekend zijn ze eraan begonnen. Het is niet mijn gewoonte om reclame te maken voor mijn buren maar als jullie eens goed willen lachen en genieten moeten jullie er wel eens op af gaan:het is een leuk en plezierig stuk dat heb ik zelf mogen ervaren op de avant première.Kom er gerust naar toe op een of andere zaterdag.

Wanneer het schooltoneel is afgelopen beginnen wij eraan met het nieuwste stuk van Paul Goossens: “Beschuldigde, ga zitten!” Inschrijven kan bij Mia of in de Gloriëtte, voor meer informatie, kijk bij “Wat is er te doen” of klik hier

 

groetjes,

Mia

Ditjes en datjes

Beste mensen,
 • op 5 november 2016 brengt Paul Goossens nog eens zijn toneelstuk “Congé“. Kijk hiernaast of in het menu bij “Wat is er te doen”
 • en voor ik het vergeet: het weekend van 4, 5 en 6 november 2016 is het ook nog eens pop-up café.
 • helaas maar niet getreurd: ik ben er niet bij als beste café… Eerlijk gezegd had ik dit ook niet verwacht. De Gloriëtte als klein
  cafeetje kan het niet opnemen tegen grote cafe’s die dagelijks open zijn. Maar zoals gezegd: ik treur er niet om, ik ben immers
  tevreden hoe het hier is.
  Echter er is een webstek die vindt dat de Gloriëtte WEL één van de beste café’s van Vlaanderen is en dat is deze
  Uit dank voor de velen die toch voor me gestemd hebben, geef ik dit jaar nog een vat. Ik moet mijn agenda nog eens onder de loep nemen maar het vat komt er zeker dit jaar nog! Hou jullie e-mail en/of deze webstek in de gaten!
 • en last but not least: er is ook nog goed nieuws voor de filmliefhebbers: je kan vooraf intekenen op de DVD van de film ” Zaak De Zutter “ die op 17 december 2016 verschijnt. Indien er liefhebbers zijn om deze heel mooie film nog eens gezellig thuis in de zetel te bekijken, jullie kunnen zo’n DVD bestellen via mij, ik regel dit dan wel met Katrien.  Kostprijs is 10 euro in voorverkoop, na 17 december 2016 kost ie 15 euro. Een blijvende herinnering aan een mooie film met al even mooie decors ( waaronder natuurlijk De Gloriëtte!, wat hadden jullie gedacht :-) )

(meer…)

Congé!

Nieuwe theatervoorstellingen in de Gloriëtte!

Van en met Paul Goossens

Yves Ago komt terug boven water en verdiept zich in de vakantiegewoontes van de modale Vlaming. Via grappige en soms onwaarschijnlijke verhalen loodst hij ons mee door binnen-en buitenlandse avonturen. Een vrolijke wandeling van Blankenberge tot Antalya.

congéWanneer?

 • 13 en 20 februari
 • 12 en 19 maart
 • 23 en 30 april
 • 21 en 28 mei
 • 4 juni

telkens om 20 uur.

Tickets kosten 9 euro en kan je op de volgende plaatsen bestellen:

 • In het café: doe ondertussen een klapke met Mia of de stamgasten, trakteer uzelf of uw toogcollega’s op een artisanaal biertje. U gaat welgemutst weer naar huis :-)
 • Per elektrieke post ofte e-mail  op die adres miavanderhaegen <AT> gmail <PUNT> com
 • Via deze webstek of telefoonnummer www.uitbureau.be (09/2337788)
 • Of bij de oorzaak des pleziers hemzelf: paul <PUNT> goossens <AT> gent <PUNT> be

De voorraad is beperkt. En dat hebben we gemerkt: de voorstellingen lopen langzaam vol. Wat is nog vrij?

 • 23 april nog 17 kaarten
 • 30 april nog 7 kaarten
 • 21 mei nog 14 kaarten

Wees fluks ende rap anders zit ge op den trap! 

Commentaar van Het Laatste Nieuws vind je hier