Archief per Maand: april 2017

Weer wakker geworden na 45 jaar!

Beste bierliefhebbers, leutemakers en andere maten,

Het lijkt een eeuwigheid geleden dat ik jullie nog eens gemaild heb maar hier zijn we dan.

We zijn al terug in de helft van april dus het tweede kwartaal vh jaar en ik krijg de Caracole – het laatste biertje uit de Ardennen – maar niet verkocht, nochtans staat er een nieuw biertje te popelen om aan de man of vrouw gebracht te worden. Nog 4 flesjes Caracole en dan gaan we ervoor. Het is maar een klein sprongske van de Ardennen naar de Vlaamse Ardennen maar… lees meer bij “Wat hebben we” of klik hier om meer te weten over een bier dat na 45 jaar weer is opgestaan.

Voor de liefhebbers van de Jack: hij zit terug eventjes op het vat! Helaas niet voor lang want eind april steken we weer kriek. Jammer dat zo’n lekker bier als Jack niet verkrijgbaar is op flessen. Voor meer informatie over “den Jack”  en het sappige verhaal rond de lancering van het bier kijk hier.
Na al heel wat feestjes, verjaardagen, drinks en toneelvoorstellingen te hebben gedaan ga  ik zelf ook eens feest vieren en daarom is het café gesloten op zaterdag 29 april. En om het gehéél af te ronden en te bekomen van al die inspanningen zijn we ook het weekend van 5/6 en 7 mei gesloten, en dan, ja dan beste mensen zijn de batterijen terug opgeladen. Zoals Mister Luc zegt , we mogen maar één maal deze wereld betreden en ook ik wil daar af en toe eens van profiteren .
groetjes,
Mia